Zeist Nieuws

Steeds meer ondernemers in Zeist kiezen voor deze auto’s

Inhoud van de pagina

Als ondernemer heb je vaak een auto nodig om klanten te bezoeken of producten af te leveren. Hiervoor kiezen ondernemers vaak voor een auto met een representatieve uitstraling. Vaak sluiten ondernemers voor deze auto’s een contract af voor financial lease. Voor welke auto ga jij? De ondernemers in Zeist hebben voor de onderstaande auto’s gekozen. 

1 Tesla Model 3

Onder de ondernemers in Zeist is de Tesla een populaire auto en dan met name de Tesla Model 3. Dat is ook niet zo gek, want deze volledig elektrische auto ziet er mooi uit en is razendsnel. De Tesla behoort namelijk tot een van de snelste auto’s ter wereld. Bovendien is deze auto enorm veilig door zijn technische snufjes. Ook kun je met deze Tesla zo’n 400 kilometer rijden op een volle accu. Daarnaast laadt de Tesla snel op. Als je een laadpaal aan huis hebt, is de accu binnen vijf en een half uur opgeladen. Wanneer je de Tesla koppelt aan een snellader, kun je na een koffiepauze van twintig minuten weer verder op pad. 

Bovendien rijd jij als zakelijke ondernemer erg goedkoop dankzij de elektrische accu. Wanneer je een Tesla Model 3 zal leasen, ben je ook niet veel geld kwijt in de maand als je een contract afsluit voor een korte periode. Dit model van Tesla financial lease je al vanaf 602 euro.

2 Volkswagen Golf

Ook de Volkswagen Golf is geliefd onder de ondernemers in Utrechtse stad. De Golf is een kwalitatief goede auto en biedt genoeg comfort tijdens de lange ritten die jij als ondernemer moet afleggen. Daarnaast is deze auto een van de stilste auto’s op de weg: je hoort de motor amper en het weg- en windgeluid hoor je bijna niet wanneer je in de auto zit. Dat wordt dus optimaal genieten van de rust na een werkdag. Bovendien betaal je bij de Golf relatief weinig belasting als je de Golf gebruikt als bedrijfswagen. De Golf is ook rijk aan technologie en is superzuinig. De Golf verbruikt namelijk gemiddeld 5,3 liter brandstof op 100 kilometer. Ideaal wanneer je als ondernemer veel de weg op moet.

Wanneer je de Volkswagen Golf wil leasen, kun je meteen gebruikmaken van de auto. In plaats van een grote investering, betaal je een vast bedrag per maand. Wil jij ook net als de ondernemers van Zeist rijden in deze zuinige en strakke bolide? De Volkswagen Golf lease je al vanaf 127 euro per maand. Ultiem rijcomfort is gegarandeerd!

You may also like

Comments are closed.

More in Zeist Nieuws