Zeist Nieuws

Dit zijn de leukste lokale kranten in Zeist

In Zeist worden er verschillende lokale kranten verkocht. Maar er zijn ook gratis huis aan huis bladen die in Zeist verspreid worden. Het is daarom even zoeken welke kranten leuk zijn als je echt lokaal nieuws wilt volgen uit Zeist. Of als je ook nog nieuws uit de rest van Nederland wil volgen. Wij hebben de leukste kranten in ieder geval voor je op een rijtje gezet.

Nieuwsbode Zeist

Een bekende huis-aan-huis krant in Zeist is de nieuwsbode. Elke week krijg je via de Nieuwsbode het laatste nieuws van Zeist en de omgeving Zeist. Naast de weekkrant bezorgen ze het nieuws online op de website van de Nieuwsbode. Het is niet mogelijk om de krant in de winkel te kopen. Je moet dus echt in Zeist of de regio Zeist wonen om de krant thuis te ontvangen. De krant is gratis en wordt medemogelijk gemaakt door adverteerders in de krant.

AD Zeist versie

In de regio Zeist is het mogelijk om de AD Zeist versie te ontvangen. Het AD publiceert natuurlijk landelijk nieuws in de dagelijkse krant. Daarnaast hebben ze een speciale selectie in de krant met nieuws uit Zeist en de regio Zeist. Je leest hier alles over wat er in Zeist gebeurt en het nieuws uit Nederland. De krant kan je tegen betaling dagelijks op de mat laten vallen. In het weekend is er een extra grote weekendkrant. Hier vind je natuurlijk nog meer nieuws uit Zeist en de regio in.

Stadspers in Zeist

Opnieuw een regionale krant die huis-aan-huis wordt bezorgd in de regio Zeist. De folder wordt verspreid in de regio Zeist en De Bilt. Je leest hier het laatste nieuws over Zeist. De krant heeft geen website waarop het nieuws geplaatst wordt zoals de Nieuwsbode. Je leest dus al het laatste nieuws in de krant die bij je thuisbezorgd wordt. De krant is gratis en wordt aan de deur bezorgd. Dit gebeurt één keer per week.

Comments are closed.